Teletramitació

Teletramitació

DNI a Benigànim

Si vols traure’t el DNI per primera vegada o renovar-te’l, pots fer-ho a Benigànim, gràcies al Servei del DNI de la Policia Nacional que visita periòdicament l’Ajuntament de Benigànim.

Per a poder sol·licitar la RENOVACIÓ o PRIMERA INSCRIPCIÓ del DNI hauran d’acudir a l’Ajuntament de Benigànim o trucar al telèfon 962920002.

Documentació que cal aportar:

Renovació del DNI:

– Document Nacional d’Identitat

– 1 Fotografia grandària de carnet

– 10,20€

– Certificat d’empadronament: en cas de canvi de domicili.

Primera vegada del DNI:

– Partida de naixement: Jutjat de pau

– Certificat d’empadronament: Ajuntament

– 10,20€

– 1 Fotografía tamaño de carnet.

Aplicació oficial de l’ajuntament

Oficina d’atenció a l’agricultor

L’Institut Valencià d’Investigacions Agràries (IVIA) ha creat l’Oficina d’Atenció a l’Agricultor, una unitat per a l’atenció tècnica a agricultors i ramaders. Està situada en les instal·lacions de l’IVIA, en la localitat de Moncada. A través d’aquesta Oficina s’atenen les consultes puntuals respecte a temes tècnics que es plantegen, així com es recullen els suggeriments respecte a assumptes d’interés.

Les respostes a les consultes són ateses i preparades pels investigadors o els tècnics de transferència. L’accés a aquest servei es pot realitzar personant-se en aquesta oficina, prèvia cita, o a través del correu electrònic informacionivia@gva.es i del telèfon 96 342 42 22.