Ajuntament

Ajuntament

SALUTACIÓ DE LA ALCALDESSA

Dª. Susana Navarro Ferrando


“Comencem junts una nova legislatura 2019-2023, per a mi una tercera legislatura en qualitat d’alcaldessa, moltes gràcies per la confiança que han dipositat en mi, gràcies per l’oportunitat de continuar construint un poble amb la mirada posada en el futur.

És Bellús el poble on vaig néixer, on vaig créixer i és el poble al qual torni cada dia, després del treball, d’estades fora, de viatges… És el lloc que m’aporta la temprança, la pau, la tranquil·litat , la seguretat, la companyia necessària per a viure dia a dia.

Vivim una situació global complicada pel que representa el repte demogràfic i la despoblació, a més de que hem de desenvolupar nous models productius i socials més sostenibles i ecològics, respectuosos amb el medi ambient.

Enmig d’aquesta situació és un privilegi viure a Bellús i cal posar en valor els avantatges que aporta un poble rural i petit com el nostre, un poble senzill, natural, i amable que ens convida a prendre consciència a creure en la quantitat de possibilitats que tenim encara pendent d’explorar. Ser i estar envoltats de naturalesa, fonts, deus, recursos naturals que aporten qualitat de vida representatives i significatives de les zones rurals, és d’un valor incalculable.

Bellús és el nostre patrimoni, la gent, les festes, la cultura, l’educació, el territori i el nostre objectiu serà cuidar i crear infraestructures i circumstàncies per a millorar i créixer junts.

Agrair l’entusiasme dels companys d’equip de govern Ana, *Bastian, Mª Carmen, Mario i Isabel que juntament amb els treballadors de l’ajuntament formem un equip insuperable.

Tranquil a la seva disposició, estem disponibles per a acompanyar, escoltar i sentir a tots i cadascun dels veïns i veïnes, cada dia, cada moment.
 
Per a acomiadar-me, comparteixo una reflexió, que no és meva sinó de Sant Agustí.
“La esperanza Tiene dos preciosos hijos: sus nombres son enfado y valor; enfado al ver cómo son las cosas y valor para no permitirse que continúan así “
 
Visca Bellús !!!!!

CORPORACIÓ MUNICIPAL 2019 – 2023

Dª Susana Navarro Ferrando

Alcaldessa de Bellús

D. Bastian Gomar

Regidor

D. Jose Ramón Cerda

Regidor

Dª Ana Huguet Esparza

Regidor

Dª Dolores Navarro Ferrando

Regidor

Dª. Mª Carmen Tudela

Regidor

Dª. Isabel López

Regidor

HORARI D’ATENCIÓ AL PÚBLIC

Administració

Presencial: de dilluns a divendres, d’11:00h a 13:00h

Telefònica: de dilluns a divendres, de 8:30h a 14:30h

Contacta amb l’ajuntament.

INFORMACIÓ D’INTERÉS