DIA DEL RECICLATGE

Hui dia 17 de maig celebrem EL DIA DEL RECICLATGE i L’ Ajuntament informa dels bons resultats aconseguit en 2022.

GRÀCIES a les veïnes i veïns de Bellús, som un referent a tota la Comunitat Valenciana. Sou un exemple de bon ciutadà, responsable i compromés amb el medi i el planeta. Heu aconseguit reduir de 71 tones de la fracció resta que facturava el COR a 20 tones una reducció de 70% de residus que no van a abocador.  

Gràcies a vosaltres baixarà la taxa del COR i a mes vos recordem que l’any 2022 , l’Ajuntament va bonificar el 100% de la taxa de recollida de residus. No heu pagat este rebut l’últim any.  Aquest esforç ha beneficiat a tots per igual , junts fem poble i estalviem. I també evitarem multes que venen de l’Estat i d’ Europa. La llei es molt clara amb els objectius i qui no complixca tindrà que pagar sancions.